Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
The latest news of running footwears

The latest news of running footwears by kenny searle

Valójában egy igazán tárcsázott Jordan 5 Retro cipő

Megtapasztaltam a https://www.kreencipok.com/ tényleges élvezetet, ha az aktuális Topo Sports Ultraventure 130 dollárt odahelyezzük az elmúlt 6 hónap során, annak ellenére, hogy a futócipő azonnal felveheti a promóciót mellettem, felfedezzük, hogy alapvető fontosságú, hogy figyeld meg, hogyan a tényleges lábbeli több hét után működik, és a működéshez kapcsolódik, miután az eredeti fellebbezés kimerült. Az alábbiakban valójában az én személyes igazságos vállalom: jó elegánsan könnyű és hosszú távú futócipőt.

Az aktuális Topo Sports Ultraventure. Csaknem az összes képet: iRunFar / Bryon Powell

Topo Sports Ultraventure Top

1 jellemző tulajdonság a Topo lábbelihez, amely szinte szokásosnak tűnik a Jordan 1 HIGH cipő miatt, mivel az első szezonban a saját döntésük a Jordan 5 Retro cipő. Valójában egy igazán tárcsázott mérkőzés. Azok számára, akik nem igazán ismerik a Topo cipőket, a tényleges A toebox valójában anatómiailag formált lábak, amelyek hasznosak anélkül, hogy érzéketlenül lennének érzékenyek. A topók általában úgy érzik, hogy tárcsázva vannak a személyes lábammal együtt, és azt hiszem, hogy ez a stílusok tényleges egyszerűségének köszönhető. a hegesztett rétegekkel együtt egy ösztönző és lezárt mérkőzés is elérhető, amely a ghillie fűzőprogrammal hatékony. Mi az a ghillie fűzőprogram? Ez csak a cobbler kifejezése minden olyan programhoz, amely hurkokhoz click page kapcsolódik annak érdekében, hogy útba lépjen. Csipkék a magasabb menedzsmenthez a reteszelés alatt, engedve az alsó lábt.

Frissítő módon az Ultraventure felső része valójában nevetséges személyre szabás vagy akár színvonalak nélkül egy növekvő Jordan LEGACY 312 cipőben, amely úgy tűnik, hogy imádja a tényleges 1990-es éveket. Valójában ez a fajta futócipő, amelyben abbahagyom a munkát, hogy informálisan felvegyem ezt a tiszta kényelmet és könnyűséget mind a döntőtől, mind a formától. Az Ultraventure tetejére vonatkozó, személyesen kritikus javaslataim valójában az, hogy a hátsó sarok edzőgallérja és a bögre kiválóan illeszkedik, bár meglehetősen rövid. Ez szépen hasznosnak bizonyult a személyes lábam szempontjából, bár valószínűleg képesek voltam olyan sportolókra, akik néhány csúszást tapasztaltak meg mászás közben.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post